​Kontakt os på

Jesper: 30 70 30 69 Anders: 22 44 01 63 E-mail: ​info@brdrgottlieb.dk

​Døre og vinduer der pynter på huset​

​Gode døre og vinduer kan holde i mange år, hvis man sørger for at vedligeholde dem godt, men selv de bedste materialer holder ikke evigt. 

Er det blevet tid til at udskifte dørene og vinduerne i dit hus eller din lejlighed så kontakt Brdr. Gottlieb og få god faglig rådgivning og et uforpligtende tilbud, inden du beslutter dig.

Gode råd fra din fagmand

Når du vælger nye døre og vinduer til din bolig, skal du selvfølgelig vælge noget, du kan lide. Det er dog vigtigt, at du kigger på, hvad der passer til husets stil og dimensioner.

Store panoramavinduer kan være flotte til mange typer af huse, men de passer for eksempel ikke til et gammelt bondehus eller en fin gammel patriciervilla.

​Hos Brdr. Gottlieb rådgiver vi dig gerne om det rigtige valg, så du får en løsning, der passer til din bolig. Ofte er der også penge at spare på varmeregningen, da dit hus eller lejlighed bliver betydeligt bedre isoleret.

​Hos os kan du få døre og vinduer i specialmål

Vi forhandler blandt andet døre og vinduer fra Velfac, Outline, Rationel og Outrup. Da vores standardmål ikke altid passer ind, har vi heldigvis vores eget snedkerværksted i Allerød nær Hillerød, Birkerød og Farum, hvor vi kan lave alle materialer i specialmål.

Ring gerne til os på telefon 30 70 30 69 hvis du ønsker at høre nærmere om de muligheder, vi kan tilbyde dig eller kontakt os via formularen her på siden.

​FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld formularen for at få et gratis tilbud eller for at komme i kontakt med os. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Send besked
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har masser af gode anmeldelser​

Vi er blevet vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 11 anmeldelser på Håndværker.dk ​​