Hos Brdr. Gottlieb har vi flere års erfaring med hovedentreprise og totalentreprise. Vi holder til i Allerød, men rykker ud til nærområderne som eksempelvis Hillerød og Hellerup. Vi laver både mindre og større hovedentrepriser. Vi har erfaring med både private boliger og erhvervsbygninger som skoler og andre institutioner. Vi forstår vigtigheden i god kommunikation og koordinering mellem alle de involverede parter. Vi har som hovedentreprenør erfaring med nybygning, ombygning, renovering og vedligeholdelse af boliger og bygninger.

Lad Brdr. Gottlieb stå for hovedentreprisen

Som hovedentreprenør har vi styr på økonomidelen i byggeprojektet og sørger for der ikke kommer nogen overraskelser, og at den aftalte pris overholdes ud fra de kontrakter der indgås mellem parterne. Vi hjælper med at tidsplanen bliver overholdt og alle parterne er indforstået med dette. Vi sørger for at de forskellige håndværkere koordineres, så byggeriet står færdigt til den aftalte tid. Dette bliver gjort for at kunne sikre, at kunden får den aftale kvalitet og standard som er indgået.

Pris på renovering af hus og hovedentreprise

Uanset om du overvejer nybyg eller renovering af nuværende bolig, så lad os tage en snak om dine muligheder, samt hvad der økonomisk giver bedst mening for jer. Der er mange tanker som spiller en rolle, når det handler om valget mellem renovering eller nybyg. Hvad giver din bolig mest værdi og hvilken situation er mest fordelagtig for jer? Vi står klar til at hjælpe med spørgsmål og muligheder. Prisen på renovering og nybyg afhænger meget af hvilket projekt i ønsker. Hvor mange kvadratmeter drejer det sig om, og hvilke materialer skal der anvendes. I er mere end velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Er du en offentlig institution eller har du erhvervsbygninger?

Hos Brdr. Gottlieb har vi erfaring med både private og erhverv. Vi har kompetencerne til at være hovedentreprenør i byggeprojekter både det offentlige og hos større virksomheder, som har store arealer og bygninger.

Kontakt os og hør mere om hovedentreprise

Vi kan kontaktes på telefon 30 70 30 69, send en mail til info@brdrgottlieb.dk eller udfyld kontaktformular her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

30 70 30 69

info@brdrgottlieb.dk