Montering af vinduer og døre i ALLERØD, BIRKERØD, FARUM OG VIRUM

Mangler du hjælp til montering af vinduer og døre?

Gode døre og vinduer kan holde i mange år, hvis man sørger for at vedligeholde dem godt, men selv de bedste materialer holder ikke evigt.

Så hvis det er blevet tid til at udskifte dørene og vinduerne i dit hus eller din lejlighed så kontakt Brdr. Gottlieb og få god faglig rådgivning og et uforpligtende tilbud, inden du beslutter dig.​

Kontakt os og hør mere

Udskiftning af vinduer og døre

​​Når du vælger at få foretaget en udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre til din bolig, skal du selvfølgelig vælge noget, du kan lide. Det er dog vigtigt, at du kigger på, hvad der passer til husets stil og dimensioner.

​Store panoramavinduer kan være flotte til mange typer af huse, men de passer for eksempel ikke til et gammelt bondehus eller en fin gammel patriciervilla.

​​Hos Brdr. Gottlieb rådgiver vi dig gerne om det rigtige valg, så du får en løsning, der passer til din bolig når vi snakker montering af døre og vinduer. Ofte er der også penge at spare på varmeregningen, da dit hus eller lejlighed bliver betydeligt bedre isoleret.​

Spar på energien og få mere lys

Hos Brdr. Gottlieb går vi meget op i at følge med i udviklingen indenfor montering af vinduer og døre. Derfor har vi været på et energikursus, hvilket har givet os de nødvendige kompetencer til at  kunne tilbyde både råd og vejledning på området. Vi kan rådgive og montere nye vinduer og døre, så du kan spare på energien.

Med nye vinduer og døre har du også mulighed for at få mere lys ind i det pågældende rum.  Vi ved hvor vigtigt der er, at der kommer nok lys ind i et rum, da man på den måde kan slippe for at tænde for lyset i løbet af dagstimerne. 

Vi kan montere en lang række vinduer og døre

Hos. Brdr. Gottlieb har vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre. Vi har derfor kompetencerne til at montere og udskifte en lang række vinduer og døre fra mærker som:

  • Velfac
  • Outline
  • Rationel
  • Outrup

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​​Uanset om du ønsker udskiftning af indvendige døre, vinduer efter mål eller andre typer af opgaver kan vi garantere en konkurrencedygtig pris. Vores priser afhænger meget af omfanget på selve opgaven.

Ring og hør mere om montering af vinduer og døre

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker et godt tilbud på udskiftning af vinduer og døre​ så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 30 70 30 69 og høre nærmere om de muligheder, vi kan tilbyde dig . Vi står klar til at give dig et godt tilbud.