​Kontakt os på

Jesper: 30 70 30 69 Anders: 22 44 01 63 E-mail: ​info@brdrgottlieb.dk

MANGLER DU EN GULVLÆGGER? NYT GULV KAN ÆNDRE HELE RUMMET

Med et helt nyt gulv kan du ændre rummets karakter fuldstændigt. Tænk på, hvor forskelligt et rum kan tage sig ud, alt efter om der er gulvtæppe, klinker, linoleum eller træ på gulvet.

Hos Brdr. Gottlieb i Allerød nær Hillerød, Birkerød og Farum er vi et gulvfirma med 12 træfolk ansatte, så vi holder naturligvis meget af trægulve. Og vi har stor erfaring som gulvlægger med at lægge alle typer af trægulve.

Lad vores erfarne gulvlægger lægge nyt gulv for dig

Et nyt gulv er smukt, når det er lagt korrekt. Det er dog ikke helt let at lægge et trægulv, så det ligger perfekt. Det kræver både ekspertise og erfaring. Hos Brdr. Gottlieb har vi god erfaring med både at udskifte det gamle gulv og lægge nyt gulv.

Der er mange forskellige typer af trægulve - herunder:

  • ​plankegulve
  • ​parketgulve
  • ​klikgulve
  • ​sildebensgulv

Vores gulvmand rådgiver gerne om det bedste valg til din bolig.​

Nyt undergulv og gulvvarme

Skal du have lagt nyt undergulv i forbindelse med et nyt gulv, kan vi anbefale, at du samtidig overvejer muligheden for at få etableret gulvvarme, hvis det er muligt.

Det er en meget behagelig måde at opvarme rummet på, og har du først boet med gulvvarme, er det svært at undvære det igen.

Hvad koster en gulvlægger?

​Er du udsigt efter en gulvlægger med sans for detaljerne og smag for design – så er vi de helt rigtige at kontakte. Prisen afhænger hvor stor en gulvrenovering der skal foretages og hvilke materialer du vælger.

Ring gerne til os på telefon 30 70 30 69 og få råd og vejledning af en erfaren gulvlægger eller kontakt os via nedenstående formular.

​FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld formularen for at få et gratis tilbud eller for at komme i kontakt med os. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Send besked
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har masser af gode anmeldelser​

Vi er blevet vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 11 anmeldelser på Håndværker.dk ​​