Skal vi skifte eller renovere dit tag?

Et godt og solidt nyt tag udført i en håndværksmæssig kvalitet, kan holde i mange år - særligt hvis man sørger for at efterse både tag og undertag med jævne mellemrum, så eventuelle småskader bliver repareret, inden de når at vokse sig store og dyre.

Et godt tag og undertag sørger for længere levetid

Hos Brdr. Gottlieb har vi mange års erfaring, med alle former for tagarbejde - både når det handler om nyt tag og når de handler om tagreparation. Er taget utæt eller beskadiget, kommer vi gerne forbi og vurderer, hvad der er den bedste løsning. Er skaderne for omfattende, eller er taget for medtaget, kan en renovering af taget være den bedste og mest fornuftige løsning. En renovering af taget kan også være en mulighed, hvis vi vurderer, at der stadig er mange gode år tilbage i dit nuværende tag.

Nyt tag - Brdr. Gottlieb - Farum, Allerød, Hellerup & Hillerød

Hvad er prisen på et nyt tag?

Selv det bedste tag, kan dog trænge til en udskiftning når det har siddet på huset i mange år. Når du skal vælge et nyt tag, er det vigtigt, at du vælger efter husets stil og farve. Derfor afhænger prisen på et nyt tag af hvilket tag der passer til din bolig, eller hvor omfattende reparationen er. Vi kommer gerne med et godt tilbud og garanterer at vores priser er konkurrencedygtige. 

Kontakt os i dag og hør mere om nyt tag

Hos Brdr. Gottlieb laver vi alle former for tag:

  • Tegl
  • Eternit
  • Skifer
  • Stål
  • Tagpap

Ring til os på telefon 30 70 30 69 og få råd og vejledning af en fagmand. Du kan også skrive til os her , så vender vi tilbage på din forespørgsel.

Vi holder til i Allerød, men rykker ud i hele Nordsjælland - herunder Hellerup og Hillerød. Vi udfører opgaver for private, erhverv og boligforeninger med mere.

30 70 30 69

info@brdrgottlieb.dk