Nyt tag i ALLERØD, BIRKERØD, FARUM OG VIRUM

Et godt og solidt nyt tag udført i en god håndværksmæssig kvalitet kan holde i mange år - særligt hvis man sørger for at efterse både tag og undertag med jævne mellemrum, så eventuelle småskader bliver repareret, inden de når at vokse sig store og dyre.​

Tagrenovering sørger for en længere levetid

​​Hos Brdr. Gottlieb har vi mange års erfaring med alle former for tagarbejde – både når det handler om nyt tag, og når det handler om tagreparation.

​Er taget utæt eller beskadiget, kommer vi gerne forbi og vurderer, hvad den bedste løsning vil være. Er skaderne for omfattende, eller er taget for medtaget, kan en renovering af taget være den bedste og mest fornuftige løsning.

​En tagrenovering kan dog også være den rigtige løsning, hvis vi vurderer, at der stadig er mange gode år tilbage i dit nuværende tag.

Hvad koster et nyt tag?

​Selv det bedste tag kan dog trænge til en udskiftning, når det har siddet på huset i mange år. Når du skal vælge nyt tag, er det vigtigt, at du vælger et tag, der passer til husets stil og farver, da taget er en ganske markant del af huset.

​Derfor afhænger den endelige pris også af hvilket tag du vælger, hvor stor en reparation det er og i det hele taget hvor omfattende opgaven er. Vi er dog aldrig lege for at komme med et godt tilbud og garanterer at vores priser er konkurrencedygtige.​

Kontakt os i dag

​Hos Brdr. Gottlieb laver vi alle former for tag: tegl, eternit, skifer og stål (Decra). Ring til os på telefon 30 70 30 69 og få råd og vejledning fra en fagmand.

​Vi holder til i Allerød, men rykker ud i hele Nordsjælland - herunder Birkerød, Farum og Virum.​ Vi udfører desuden opgaver for både private, erhverv, boligforeninger med mere.