​Kontakt os på

Jesper: 30 70 30 69 Anders: 22 44 01 63 E-mail: ​info@brdrgottlieb.dk

​Nyt tag - få udskiftet taget​

​Et godt og solidt nyt tag udført i en god håndværksmæssig kvalitet kan holde i mange år - særligt hvis man sørger for at efterse både tag og undertag med jævne mellemrum, så eventuelle småskader bliver repareret, inden de når at vokse sig store og dyre.

Længere levetid for taget med tagrenovering

Hos Brdr. Gottlieb har vi mange års erfaring med alle former for tagarbejde – både når det handler om nyt tag, og når det handler om tagrenovering.

Er taget utæt eller beskadiget, kommer vi gerne forbi og vurderer, hvad den bedste løsning vil være. Er skaderne for omfattende, eller er taget for medtaget, kan et nyt tag være den bedste og mest fornuftige løsning.

En tagrenovering kan dog også være den rigtige løsning, hvis vi vurderer, at der stadig er mange gode år tilbage i dit nuværende tag.

Få et nyt tag i den bedste kvalitet

Selv det bedste tag kan dog trænge til en udskiftning, når det har siddet på huset i mange år. Når du skal vælge nyt tag, er det vigtigt, at du vælger et tag, der passer til husets stil og farver, da taget er en ganske markant del af huset.

Kontakt os omkring nyt tag

Hos Brdr. Gottlieb laver vi alle former for tag: tegl, eternit, skifer og stål (Decra). Ring til os på telefon 30 70 30 69 og få råd og vejledning fra en fagmand eller kontakt os via nedenstående formular.

Vi holder til i Allerød, men rykker ud i hele Nordsjælland - herunder Hillerød, Farum og Birkerød.​

​FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld formularen for at få et gratis tilbud eller for at komme i kontakt med os. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Send besked
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har masser af gode anmeldelser​

Vi er blevet vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 11 anmeldelser på Håndværker.dk ​​