​Kontakt os på

Jesper: 30 70 30 69 Anders: 22 44 01 63 E-mail: ​info@brdrgottlieb.dk

PROFESSIONEL SNEDKER UDFØRER ARBEJDET FOR DIG​​

Det er ikke alle opgaver, der passer til standardmålene. Derfor har vi etableret et stort og moderne snedkerværksted i Nordsjælland, hvor vi på værkstedet kan udføre specialopgaver inden for snedkerarbejde.

Dette gør vi gerne på bestilling og vi garanterer at du får kvalitetshåndværk i høj præcision i alt vores snedkerarbejde.

Specialværksted til snedkerarbejde

Vi er et erfarent snedkerfirma med erfarne snedkermestre og bærer en bred ekspertise indenfor snedkerarbejde. På vores værksted udfører vi dine specialopgaver, præcist efter mål og altid til den aftalte tid.

Løbende service efter udført tømrerarbejde

Vi tilbyder også løbende service og vedligeholdelse. Med rettidig omhu gennem løbende vedligehold kan der rettes op på skadevirkningerne af slitage – en indsats, der medvirker til at sikre bygningens værdi og modstandsdygtighed mod vind og vejr.​

Kontakt din lokale snedker i dag

Når vi laver en aftale om snedkerarbejde, kan du regne med, at du får det, du har bestilt og til den aftalte tid. Ring gerne på telefon 30 70 30 69 og hør nærmere – og få et uforpligtende tilbud eller kontakt os via vores kontaktformular.

​FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld formularen for at få et gratis tilbud eller for at komme i kontakt med os. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Send besked
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har masser af gode anmeldelser​

Vi er blevet vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 11 anmeldelser på Håndværker.dk ​​