Trænger din bolig til nyt Tegltag?

Vi er din nummer 1 håndværker i Nordsjælland. Vi kører ud i områderne Allerød, Hellerup og Hillerød. Vi har erfaring med flere typer af projekter indenfor tømrerfaget. Vi tilbyder blandt andet totalentrepriser og renoveringer. Er du ansvarlig for en skole eller har du en virksomhed med bygninger. Hos Brdr. Gottlieb ApS hjælper vi både erhvervslivet og det offentlige. 

Hos Brdr. Gottlieb ApS står vi klar vi til at varetage opgaven. Vi har flere års erfaring med tegltag og renovering af tag. Vi holder til i Nordsjælland ved Allerød og har de fleste af vores opgaver i Nordsjælland. Tegltag er et populært valg blandt danskerne, når de skal vælge tag til deres boliger. Tegltag er elegant og klassisk - det går aldrig af mode. Tegltag passer godt til både erhvervsbygninger, nybyggeri og renovering af ældre bygninger.

Nyt tegltag - Nordsjælland

Tegl Brdr. Gottlieb

Hvorfor skal du vælge et tegltag?

Når du vælger et tegltag, får du et ekstremt robust tag - som er hårdfør i det danske vejr. Med et tegltag får du et tag med lang levetid, som er modstandsdygtig overfor frost, sne og vand. Det er vigtigt du kigger i din lokalplan, når du vælger nyt tag til din bolig, da der kan være bestemmelser for valg af tag i jeres lokalmiljø. Når du vælger tegltag, får du et tag som kan holde i mange år, hvilket også øger værdien af bygningerne.

Tegltag findes desuden i et hav af størrelser og farver, så der netop findes et tag, som passer perfekt til jeres hus. 

Tømrer med erfaring indenfor tegltag

Hos Brdr. Gottlieb går vi meget op i det æstetiske look i huset skal hænge sammen. Derfor kan vi vejlede dig om, hvilket type tag der passer til netop jeres bolig. Vi har erfaring med flere typer af tag og projekter. Vi hjælper også med erhvervsbygninger og udfører også alle vores projekter for erhverv.

  • Tagrenovering
  • Tagpap
  • Tegltag
  • Vedligehold 

Hvad er prisen på et nyt tegltag?

Et nyt tag er ofte en større opgave, da det også er vigtigt at efterse bygningens konstruktion og om det kan bære et tungt tegltag. Prisen på tegltag afhænger altid af den enkelte opgave og efter hvor mange kvadratmeter taget skal dække. Hvis du er i tvivl om hvilken håndværker du skal bruge, så kan vi komme med et uforpligtende tilbud på projektet.  

Indhent et uforpligtende tilbud hos Brdr. Gottlieb

Vi står gerne til din rådighed og hjælper dig gerne i mål med et nyt tag. Hvis du er i tvivl om hvilket type tag der passer til jeres bolig, så tøv ikke med at give os et ring på 30 70 30 69 eller skriv til os på info@brdrgottlieb.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular , så vender vi tilbage hurtigst muligt.

30 70 30 69

info@brdrgottlieb.dk