Hos Brdr. Gottlieb tilbyder vi at lave din træterrasse i Nordsjælland. Vi har flere års erfaring med opbygning af træterrasser og træterrasser i flere niveauer. Overvejer I hvordan jeres træterrasse skal se ud eller hvilken type af træ i skal vælge? Vores erfaring gør os i stand til at vejlede og hjælpe med at tage den helt rigtige beslutning for jer. 

Hvilken type træterrasse skal man vælge?

Der findes mange forskellige typer af træterrasser rundt i de danske haver. Det er moderne med en træterrasse, fordi det ser pænt ud og kan give noget liv til huset. Man kan vælge at få en træterrasse i flere typer af materialer. De mest normale er trykimprægneret træ eller komposit. Fordelen ved kunstigt behandlet træ, er at det ikke kræver det samme vedligehold som naturtræ. 

Hævet træterrasse

Du kan få hævet træterrasse i forskellige niveauer. Forskellige niveauer skaber flere hyggekroge og plads til bede med beplantning. Vi udfører også træterrasser med trapper og rækværk. Med en træterrasse i flere niveauer, kan man skabe et rum udenfor. Hos Brdr. Gottlieb udfører vi også overdækkede træterrasser. 

Fordele ved en træterrasse

  • Du kan vælge mellem flere forskellige træsorter

  • Skab det udtryk I ønsker

  • Træ er mere behageligt at gå på i bare fødder

  • Træterrasse kan bygges i den størrelse, som passer til jeres have og hus

  • Det vil ofte få huset til at virke større indefra, da det forlænger oplevelsen af huset

Vi laver desuden meget andet end blot træterrasser. Som tømrer tilbyder vi mange forskellige ydelser.

Hvad koster en træterrasse?

Prisen på en træterrasse afhænger af to ting - hvilken type af træ, der skal anvendes til at bygge terrassen og hvor meget træ der skal bruges. Den billige træterrasse er en terrasse som er helt firkantet og som hviler på grus som underlag. Prisen afhænger af træsorterne og deres individuelle forventede levetid. 

Få et tilbud på en træterrasse

Vi kommer gerne med et tilbud på din nye træterrasse og vejledning til hvordan den skal se ud. Tøv ikke med at kontakte os på 30 70 30 69 eller send os en 30 70 30 69. Du kan også altid udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

30 70 30 69

info@brdrgottlieb.dk