Montering af døre i Allerød, Hellerup og Hillerød

Står du og skal have skiftet døre i din bolig, eller har du nybyg hvor der skal monteres nye døre? Så kan Brdr. Gottlieb hjælpe dig. Vi har flere års erfaring med montering og udskiftning af døre. 

Vi tilbyder alle former for udskiftning og montering af både vinduer og døre i Allerød, Hellerup og Hillerød området. Når du vælger at få skiftet døre og vinduer i din bolig, skal det helst passe til boligens stil og dimensioner. Vi rådgiver dig gerne, så du træffer det rigtige valg til netop din bolig. 

Montering og udskiftning af døre 

Hos Brdr. Gottlieb går vi op i at følge med i udviklingen indenfor energioptimering af boliger, derfor kan det give mening at udskifte vinduer og døre i din bolig netop nu. Vi har taget kursus i energioptimering af boliger, hvilket har givet os kompetencer til at kunne rådgive omkring, hvornår det giver mening for dig at udskifte døre og vinduer i din bolig.

Fordele ved udskiftning og montering af vinduer

  • Kan hjælpe med at reducere varmeregningen
  • Øger boligens værdi
  • Kræver mindre vedligehold end gamle vinduer og døre
     

Hvornår skal jeg skifte mine vinduer og døre?

At få monteret nye døre og vinduer i din bolig er en god idé, idet det kan være med til at reducere din varmeregning, fordi nye døre og vinduer isolerer bedre. Nye døre og vinduer kan være med til at skabe et nyt udtryk til din bolig. Især hvis der monteres en ny dør, kan du ændre stilen i hjemmet. Med nye vinduer og døre monteret, kan du opnå bedre lysindfald i din bolig. Lysindfald får din bolig til at føles større og mere rummelig. Hos Brdr. Gottlieb har vi erfaring med udskiftning og montering af nye døre og vinduer. Vi har derfor kompetencerne til at udskifte en række forskellige mærker eksempelvis:

  • Outline
  • Outrup
  • Velfac
  • Rationel

Pris for montering af døre og vinduer

Prisen for montering og udskiftning af døre og vinduer afhænger primært af antallet som skal skiftes og valget af model. Kontakt os på 30 70 30 69 eller skriv en mail til os på
info@brdrgottlieb.dk og hør nærmere om dine muligheder og hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvor du kan skrive ind til os. Vi hjælper gerne med rådgivning og et uforpligtende tilbud.

30 70 30 69

info@brdrgottlieb.dk