Montering af vinduer i Allerød, Hellerup og 
Hillerup

Hos Brdr. tilbyder vi montering af vinduer i alle typer boliger og til erhverv. Gode døre og vinduer kan holde i mange år, hvis man sørger for at vedligeholde dem godt, men selv de bedste materialer holder ikke evigt. 

Udskiftning af vinduer

Når du vælger at få foretaget en udskiftning af vinduer, skal du selvfølgelig vælge materialer og det udtryk som du kan lide. Det er dog vigtigt for os, at du ser på hvad der passer til boligens stil og dimensioner. Store panoramavinduer kan være flotte til mange typer af huse, men de passer for eksempel ikke til et gammelt bondehus eller en fin gammel patriciervilla. 

Hos Brdr. Gottlieb rådgiver vi dig gerne om det rigtige valg, så du får en løsning der passer til din bolig når vi snakker om montering af vinduer og døre. Ofte er der også penge at spare på varmeregningen, da din bolig bliver betydeligt bedre isoleret. 

Energioptimer din bolig og få bedre lys

Hos Brdr. Gottlieb går vi meget op i at følge med i udviklingen indenfor montering af vinduer. Derfor har vi været på kursus i energioptimering, hvilket har givet os de nødvendige kompetencer for at kunne tilbyde både råd og vejledning. Vi kan rådgive og montere nye vinduer, så du kan spare på varmeregningen. 

Med nye vinduer har du mulighed for, at få mere lys i din bolig. Vi ved hvor vigtigt det er, at der kommer nok lys ind i boligen, da man på den måde kan undgå at tænde lyset i enkelte rum i dagtimerne. 

Hos Brdr. Gottlieb har vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer. Vi har derfor kompetencerne til at udskifte en lang række forskellige vinduer af mærker som:

  • Velfac
  • Outline
  • Rationel
  • Outrup

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Om du ønsker udskiftning af vinduer i din bolig eller andre typer af opgaver, kan vi garantere en konkurrencedygtig pris. Vores priser afhænger meget af omfanget på selve opgaven.

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker et godt tilbud på udskiftning af vinduer, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 30 70 30 69 eller skrive til os på mail info@brdrgottlieb.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

30 70 30 69

info@brdrgottlieb.dk