Gode døre og vinduer kan holde i mange år, hvis man sørger for at vedligeholde dem godt, men selv de bedste materialer holder ikke evigt.

​Er det blevet tid til at udskifte dørene og vinduerne i dit hus eller din lejlighed så kontakt Brdr. Gottlieb og få god faglig rådgivning og et uforpligtende tilbud, inden du beslutter dig.​

Udskiftning af vinduer og udskiftning af døre

​​Når du vælger at få foretaget en udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre til din bolig, skal du selvfølgelig vælge noget, du kan lide. Det er dog vigtigt, at du kigger på, hvad der passer til husets stil og dimensioner.

​Store panoramavinduer kan være flotte til mange typer af huse, men de passer for eksempel ikke til et gammelt bondehus eller en fin gammel patriciervilla.

​​Hos Brdr. Gottlieb rådgiver vi dig gerne om det rigtige valg, så du får en løsning, der passer til din bolig når vi snakker montering af døre og vinduer. Ofte er der også penge at spare på varmeregningen, da dit hus eller lejlighed bliver betydeligt bedre isoleret.​

​Hos os kan du få montering af døre og vinduer i specialmål

​Vi forhandler blandt andet døre og vinduer fra Velfac, Outline, Rationel og Outrup. Da vores standardmål ikke altid passer ind, har vi heldigvis vores eget snedkerværksted i Allerød nær Hillerød, Birkerød og Farum, hvor vi kan lave alle materialer i specialmål. 

​Derfor kan vi altså udføre udskiftning af døre og vinduer i alle tilfælde.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​​Uanset om du ønsker udskiftning af indvendige døre, vinduer efter mål eller andre typer af opgaver kan vi garantere en konkurrencedygtig pris. Vores priser afhænger meget af omfanget på selve opgaven.

​Ring gerne til os på telefon 30 70 30 69 hvis du ønsker at høre nærmere om de muligheder, vi kan tilbyde dig eller kontakt os via formularen her på siden. Vi står klar til at give dig et godt tilbud.