Der findes et hav af muligheder når du skal vælge nye gulve. Hvis du leder efter en erfaren tømrer i Allerød, Hellerup eller Hillerød, så skal du vælge Brdr. Gottlieb. Vi har mange års erfaring med at lægge nye gulve i alle typer boliger. Vi hjælper både private boliger, boligforeninger og erhvervsbygninger. Vi hjælper også med montering af vinduer og døre og større renoveringer.

Hvilken type gulve skal du vælge? 

Der findes trægulve, laminatgulv eller andre typer af gulve. Vi udfører kvalitetsgulvlægning af alle typer af gulve. Vælger du massive trægulve findes der forskellige typer af behandling. Vi lægger gulve i både lakeret træ eller oliebehandlet træ. Vi tilbyder også parketgulve eller sildebensgulve. Når du skal vælge dit nye gulv, så er det både vigtigt at tænke på hvad der ser pænt ud, men også hvad der er af vedligeholdelse. Måske skal du have nyt gulv med gulvvarme? Vi kan hjælpe jer i mål med jeres nye gulve, uanset hvilket type gulv i ønsker.

Vi er din garanti for holdbare og flotte gulve

Vælger du Brdr. Gottlieb til at lægge dit nye gulv, sikre du en høj kvalitet og gode materialer. Vi gør vores bedste for at vejlede om dit nye gulv, så du træffer det rigtige valg. Der kan være mange hensyn at tage, når man skal vælge sine nye gulve. Eksempelvis:

Hvis der er kælder, trækker det og er fodkoldt? Måske skal gulvet isoleres først?

  • Er der husdyr som kræver et slidstærkt gulv?
  • Er der børn som kræver et vedligeholdelsesfrit gulv?
  • Skal der først laves gulvvarme?

Hvad er prisen på nye gulve?

Prisen på nye gulve afhænger først af, hvor mange kvadratmeter i skal have nye gulve på. En anden faktor som også spiller en rolle, er, hvilket materiale i ønsker. Der er forskel på materialer og kvalitet. Giv os et ring, så vi sammen kan finde frem hvilken løsning der netop er den rigtig for jeres familie eller erhverv. 

Nye gulve i Allerød, Hellerup og Hillerød - Kontakt Brdr. Gottlieb

Du er altid velkommen til at ringe til os på 30 70 30 69 eller sende os en mail på info@brdrgottlieb.dk. Du kan også altid når det passer dig udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at hjælpe jer i mål med jeres nye gulve.

30 70 30 69

info@brdrgottlieb.dk