NYT GULV I ALLERØD, BIRKERØD, FARUM OG VIRUM

Med et helt nyt gulv kan du ændre rummets karakter fuldstændigt. Tænk på, hvor forskelligt et rum kan tage sig ud, alt efter om der er gulvtæppe, klinker, linoleum eller træ på gulvet.

​Hos Brdr. Gottlieb i Allerød nær Birkerød, Farum og Virum er vi et gulvfirma med 12 træfolk ansatte, så vi holder naturligvis meget af trægulve. Og vi har stor erfaring som gulvlægger med at lægge alle typer af trægulve.​

Lad vores erfarne gulvlægger lægge nyt gulv for dig

​Et nyt gulv er smukt, når det er lagt korrekt. Det er dog ikke helt let at lægge et trægulv, så det ligger perfekt. Det kræver både ekspertise og erfaring. Hos Brdr. Gottlieb har vi god erfaring med både at udskifte det gamle gulv og lægge nyt gulv.

Der er mange forskellige typer af trægulve - herunder:

  • ​plankegulve
  • ​parketgulve
  • ​klikgulve
  • ​sildebensgulv

Vores gulvmand rådgiver gerne om det bedste valg til din bolig.​

​Nyt undergulv og gulvvarme

​Skal du have lagt nyt undergulv i forbindelse med et nyt gulv, kan vi anbefale, at du samtidig overvejer muligheden for at få etableret gulvvarme, hvis det er muligt.

​Det er en meget behagelig måde at opvarme rummet på, og har du først boet med gulvvarme, er det svært at undvære det igen.​

Hvad koster en gulvlægger?

​​Er du udsigt efter en gulvlægger med sans for detaljerne og smag for design – så er vi de helt rigtige at kontakte. Prisen afhænger hvor stor en gulvrenovering der skal foretages og hvilke materialer du vælger.​

Kontakt os og hør mere om mulighederne for nyt gulv

Hvad end du har brug for råd og vejledning til at finde det helt rigtige gulv, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring gerne til os på telefon 30 70 30 69 eller send en mail til info@brdrgottlieb.dk og få råd og vejledning af en erfaren gulvlægger.