Skal vi forlænge levetiden på dit tag?

Står du og skal have eftergået eller renoveret taget på huset, så kan vi hjælpe dig. Hos Brdr. Gottlieb ApS har vi flere års erfaring med tagrenoveringer og nye tage. Hos os er renovering af tag en af vores spidskompetencer. Det er en stor overvejelse for mange, om taget skal renoveres eller udskiftes. Det kommer helt an på hvordan standen på taget og undertaget er, samt hvor gammelt taget er. Det kan vi hjælpe dig med at vurdere hos Brdr. Gottlieb ApS

Hos Brdr. Gottlieb ApS kan vi hjælpe med at vurdere i hvor stort omfang dit tag skal renoveres, samt hvor meget af taget som er beskadiget. I mange tilfælde kan det betale sig blot at renovere taget, frem for at udskifte taget til helt nyt. Hvis dit tag er vedligeholdt og kun en smule beskadiget, kan vi redde det med en renovering. En renovering af taget vil øge værdien af din bolig, fordi du fremtidssikrer boligen mod en større udgift ved nyt tag. 

Vi udfører forskellige typer af opgaver indenfor tagrenovering

  • Tagtjek
  • Tagudskiftning
  • Nyt tag
  • Tagrender

Pris på tagrenovering med Brdr. Gottlieb ApS

Det afhænger meget af om du ønsker en pris på et nyt tegltag, et tag med tagpap eller en renovering af tag. Prisen på en renovering af tag afhænger meget af hvor stort et areal som skal udskiftes, og om undertaget er beskadiget. Det spiller selvfølgelig også rolle hvilket materiale der skal anvendes til taget. Vi kommer gerne ud og giver dit tag et tagtjek og derudfra kan vi vurdere et tilbud til dig. 

Indhent et tilbud på tagrenovering

Vi vil gerne vejlede dig omkring hvilken løsning der vil være mest fordelagtig for dig og dit tag. Vi kommer gerne ud og tjekker dit tag efter, så vi kan vurdere hvilket område der skal udskiftes eller renoveres. Det er vigtigt for os at efterse taget, inden vi kan komme med en konkret vurdering, så der ikke kommer uforudsigelige omkostninger for nogen. Vil du vide mere? Så ring til os på 30 70 30 69 eller skriv en mail til os på info@brdrgottlieb.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

30 70 30 69

info@brdrgottlieb.dk