Er pladsen blevet for trang, så er det ikke altid nødvendigt at flytte til noget større. Er I glade for jeres hus og beliggenhed, bør I overveje mulighederne for en tilbygning. Laver man en udbygning i den rigtige stil, kan det ikke bare udvide antallet af husets kvadratmeter, men også pynte på hele huset og tilføre et nyt udtryk til boligen. 

En tilbygning giver mange muligheder

Der er mange muligheder, når du vil udvide dit hus. Måske skal rumfordelingen ændres i hele huset, eller måske kan du nøjes med nogle ekstra værelser. Det kan også være, at din nye udbygning skal rumme en flot stue, en garage eller carport.

En tilbygning til din bolig kan være en god måde at skabe mere plads, komfort og værdi på. Du kan udnytte din grund bedre, tilpasse din bolig til dine behov og ønsker, og spare penge og tid i forhold til at bygge nyt. En tilbygning kan også øge din boligs energieffektivitet og bæredygtighed, hvis du vælger de rigtige materialer og løsninger. Hvis du overvejer at lave en tilbygning til din bolig, kan du kontakte os for at få professionel rådgivning og hjælp. Vi har mange års erfaring med at bygge tilbygninger af høj kvalitet og tilfredse kunder.

Fordele ved at vælge en tilbygning

Når du vælger at få lavet en tilbygning, vil du få mulighed i en række fordele. Den største fordel er, at få mere plads i hverdagen. Med ekstra plads behøver man ikke ud og skulle kigge efter nyt hus, hvis man blot ønsker mere plads. En tilbygning er også en god investering, da mange vil opleve, at værdien på boligen stiger, hvis man i fremtiden skal sælge huset videre. 

Lad os stå for hele projektet med tilbygningen

En tilbygning er et byggeprojekt, der involverer flere forskellige typer af håndværkere. Lad os stå for alt koordinering mellem alle parterne, så du slipper for planlægning og koordineringen selv. Hvis du vælger os som totalentreprise, så sørger vi for kontakten og koordinering mellem alle parterne gennem hele processen. Vi har gode og dygtige håndværkere som vi samarbejder med i Nordsjælland.

Kontakt os omkring tilbygning eller totalentreprise i dag​​

Hos Brdr. Gottlieb i Allerød nær Birkerød, Farum og Virum yder vi gerne en professionel rådgivning omkring dine muligheder for en tilbygning med totalentreprise, inden du beslutter dig. Du er altid velkommen til at ringe til os på 30 70 30 69 eller send en mail til os på info@brdrgottlieb.dk og få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

30 70 30 69

info@brdrgottlieb.dk