Hos Brdr. Gottlieb kan du få hjælp til flere forskellige former for entreprise. Vi tilbyder både hovedentreprise, totalentreprise og fagentreprise i Nordsjælland. Vi er derudover også behjælpelige på mange andre områder og har desuden faste samarbejdspartnere, så vi kan klare enhver opgave i ethvert byggeprojekt.
​Hos os er god kundekontakt i højsædet, hvor vi går meget op i ærlighed og ansvar. Derudover er det vigtigt for os, at arbejdet er udført ordentligt og til tiden. Dette sikrer vi os blandt andet ved at vælge gode materialer og ved at have mange års erfaring bag os.

Få styr på dit byggeprojekt med totalentreprise

Hos Brdr. Gottlieb hjælper vi dig med mange former for entreprise. Hvad enten du har brug for en totalentreprenør eller en fagentreprenør, så står vi til rådighed. Ved totalentreprise står vi for al kontakt og koordinering mellem alle parter i byggeprojektet, og derved undgår du, at der opstår misforståelser.
​Vi er selv uddannede tømrere og kan derfor selv stå for godt tømrerarbejde. Til andre opgaver som eksempelvis VVS, maler eller murer har vi faste og gode samarbejdspartnere at trække på.
​Ved at vælge os er du altså garanteret et trygt forløb gennem hele dit byggeprojekt, fordi der er styr på koordineringen. Vi hjælper selvfølgelig både private, erhverv, institutioner samt det offentlige.

Er du i tvivl om dit næste projekt?

Vi kan også hjælpe med renoveringer af både erhvervsejendomme eller private boliger. Vi har kompetencer til at hjælpe jer i mål med jeres næste projekt, uanset om det er en mindre opgave som udskiftning af døre

Fordele ved totalentreprise

Der medfølger en række af fordele når du vælger Brdr. Gottlieb til at stå for din totalentreprise. Når du vælger os som totalentreprenør, står vi for hele byggeprojektet og alt koordinering. Vi tager det overordnede ansvar og skaber overblik fra start til til slut. Som kunde skal du derfor kun tænke på kontakten mellem os, da vi sørger for koordineringen mellem alle involverede håndværkere. Vi står altid klar til at rådgive jer, så vi trygt kommer gennem hele projektet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ud over at vi kan varetage alle opgaver til dit byggeprojekt, kan vi også gøre det til fordelagtige priser. Hos os får du nemlig altid et uforpligtende tilbud. Hos os er kvaliteten altid i top!
​Kontakt os på telefon 30 70 30 69, eller send en mail til info@brdrgottlieb.dk, hvis du ønsker mere information om totalentreprise hos os. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.


​Vi ser frem til at høre fra dig!​

30 70 30 69

info@brdrgottlieb.dk