Tilbygning i ALLERØD, BIRKERØD, FARUM OG VIRUM​

Er pladsen blevet for trang, er det ikke altid nødvendigt at flytte til noget større. Er I glade for jeres hus og beliggenheden, bør I overveje muligheden for en tilbygning. 

​Laver man en udbygning i den rigtige stil, kan det ikke bare udvide antallet af husets kvadratmeter, men også pynte på hele huset og give det et helt nyt udseende.​

Kontakt os og hør mere

En tilbygning giver mange muligheder

Der er mange muligheder, når du vil udvide dit hus. Måske skal rumfordelingen ændres i hele huset, eller måske kan du nøjes med at lave nogle ekstra værelser. 

​Det kan også være, at din nye udbygning skal rumme en flot udestue, en garage eller en carport.​

Fordele ved en at få tilbygning

Når du vælger at få lavet en tilbygning vil du få del i en række fordele. Den største fordel er at man får mere plads i hverdagen. Med den ekstra plads behøver man ikke ud og skulle kigge efter et nyt hus, hvis man ønsker mere plads.

En tilbygning er også en god investering, da mange vil opleve, at værdien på ens hus stiger, hvis man i fremtiden kunne tænke sig at sælge det.

​Lad os stå for hele projektet med totalentreprise

En tilbygning er et byggeprojekt, der involverer flere forskellige håndværkere. Står du derfor selv for hele projektet, skal du også selv koordinere med de forskellige håndværkere undervejs i processen.

Vil du slippe for det, kan du i stedet bestille os til at stå for en totalentreprise. Så sørger vi for kontakten og koordineringen med alle håndværkere hele vejen igennem byggeprocessen.

​Vi har gode samarbejdspartnere i hele Nordsjælland, som vi gerne anbefaler.​

Kontakt os omkring tilbygning eller totalentreprise i dag​​

Hos Brdr. Gottlieb i Allerød nær Birkerød, Farum og Virum yder vi gerne rådgivning om de forskellige muligheder inden du beslutter dig.​

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon til 30 70 30 69 eller sende en mail til info@brdrgottlieb.dk og få et uforpligtende tilbud.