​Er pladsen blevet for trang, er det ikke altid nødvendigt at flytte til noget større. Er I glade for jeres hus og beliggenheden, bør I overveje muligheden for en tilbygning. 

​Laver man en tilbygning i den rigtige stil, kan det ikke bare udvide antallet af husets kvadratmeter, men også pynte på hele huset og give det et helt nyt udseende.​

En tilbygning giver mange muligheder

Der er mange muligheder, når du vil udvide dit hus med en tilbygning. Måske skal rumfordelingen ændres i hele huset, eller måske kan du nøjes med at lave nogle ekstra værelser. 

​Det kan også være, at din nye tilbygning skal rumme en flot udestue, en garage eller en carport.​

​Lad os stå for hele projektet med totalentreprise

En tilbygning er et byggeprojekt, der involverer flere forskellige håndværkere. Står du derfor selv for hele projektet, skal du også selv koordinere med de forskellige håndværkere undervejs i processen.

Vil du slippe for det, kan du i stedet bestille os til at stå for en totalentreprise. Så sørger vi for kontakten og koordineringen med alle håndværkere hele vejen igennem byggeprocessen.

​Vi har gode samarbejdspartnere i hele Nordsjælland, som vi gerne anbefaler.​

Kontakt os omkring tilbygning eller totalentreprise i dag​​

Hos Brdr. Gottlieb i Allerød nær Hillerød, Birkerød og Farum yder vi gerne rådgivning om de forskellige muligheder ved en tilbygning, inden du beslutter dig.​

Du er altid velkommen til at ringe på e-mail info@brdrgottlieb.dk eller telefon 30 70 30 69 og få et uforpligtende tilbud. Du kan også kontakte os via formularen her på siden.