Det er tid til at energioptimere din bolig

Vi tænker på energioptimering, i vores arbejde og har fokus på at energioptimere bygninger og boliger. Hos Brdr. Gottlieb vil vi være med til at sikre, at vores kunder kan spare på energien og dermed reducere varmeregningen. Vi arbejder i Nordsjælland i områderne Allerød, Hellerup og Hillerød. 

Især i ældre bygninger og huse er energioptimering relevant. Det er ofte ældre huse der har udfordringer med isolering og dermed et højt energiforbrug. Vi kan hjælpe med at finde den løsning som er bedst for, at du kan få energioptimeret boligen bedst muligt. 

Energioptimering i Allerød, Hellerup, Hillerød & Birkerød

Vi kan hjælpe din virksomhed med at reducere energiomkostningerne. Der er ofte et stort potentiale i erhvervsbygninger, for at kunne optimere på energiforbruget. Ved at gøre bygningerne mere energieffektive, kan din virksomhed opnå besparelser på varmeregningen og dermed formindske CO2-udledningen, som samtidigt fremmer arbejdsmiljøet.

Få din bolig energioptimeret i dag

Hvis du ønsker at optimere energiforbruget i din bolig eller erhvervsejendom, så kontakt os og hør om hvilke muligheder vi har for dig. Vi har kursus indenfor energioptimering, således at vi har kompetencerne til at kunne rådgive og optimere både private boliger og erhvervsbygninger. Sammen kan vi skabe en mere bæredygtig og energieffektiv løsning.

Dine muligheder for energioptimering

Hos Brdr. Gottlieb tilbyder vi forskellige former for optimeringsløsninger til netop din bolig eller erhverv. De typiske optimeringsløsninger kan være følgende: 

  • Isolering af vægge, lofter og gulve
  • Udskiftning og montering af vinduer - de kan være utætte eller punkterede
  • Montering af nye døre, som har højere effekt mod varmetab
  • Tjek af tagkonstruktionen, for at sikre det er tæt og ubeskadiget
  • Vi hjælper med en generel gennemgang af bygningen, så vi kan effektivisere og optimere

Hvad koster energioptimering af hus eller bygning?

Prisen på energioptimeringen afhænger meget af hvor stor bygningen eller boligen er. Det spiller også en rolle, hvilken type af optimering der skal igangsættes. Vi står klar ved telefonen for at vejlede og efterse din bolig. Ring til os på telefon 30 70 30 69 eller send os en mail på info@brdrgottlieb.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.