Der er mange fordele ved at indrette sit hjem med glasvægge. De kan bruges i alverdens forskellige rum, de virker lydisolerende, og derudover kan en glasvæg være med til at få et rum til at føles større. Mangler du hjælp til indretning med glasvægge i Nordsjælland, så kan du læse mere her på siden. 

Glasvægge i Allerød, Hellerup og Hillerød

Hos Brdr. Gottlieb finder du to autoriserede tømrere, som indgår i et netværk af en række gode samarbejdspartnere. Vi er behjælpelige med mange forskellige opgaver og hjælper gerne alle typer af kunder. Vi tilbyder også renovering, nye gulve og nyt tag

Har du overvejet glasvægge på dit kontor?

Hvad enten du skal indrette et kontor eller et andet rum, kan du altså med fordel vælge at bruge en glasvæg. Vi har mange forskellige typer af glasdøre og glasvægge der vil passe til en skillevæg eller som rumdeler. 

Vores samarbejdspartner Triplan tilbyder mange forskellige former for glasvægge, så der er en som passer til ethvert formål. Fælles for alle glasvæggene er, at de er nemme at rengøre og er lette at opsætte diverse steder. Så kan du trygt lade os stå for monteringen af glasvægge i din bolig. 

En glasvæg er med til at skabe godt lys i hjemmet og blænder ikke for vinduerne og lader stadig lysfaldet indtage rummet.

Indret dit badeværelse med en glasvæg

Vores samarbejdspartnere producerer glasvægge i alle former og dimensioner. En glasvæg til dit badeværelse skaber en stilren og luksuriøs stemning. En glasvæg som skillerum i bruseområdet er lettere at holde ren end et bruseforhæng. Vælger du en glasvæg som adskiller bruseområdet, får du en moderne og tidløs løsning med new yorker look. Der er mange fordele ved en glasvæg:

  • Kan tilpasses alle mål og rum
  • Let at rengøre
  • Moderne og tidløst design

​Ring til os og få et godt tilbud på montering af glasvægge​

​Kunne du tænke dig at indrette et rum med vægge af glas, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper gerne med både rådgivning og installering af glasvæggene. Du får altid et godt tilbud og kvaliteten af vores arbejde er i top.​

Ring til os på telefon 30 70 30 69, eller send en mail til info@brdrgottlieb.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

30 70 30 69

info@brdrgottlieb.dk