​Der følger mange fordele ved at indrette med glasvægge. De kan bruges i alverdens forskellige rum, de er lydisolerende, og derudover kan en glasvæg være med til at få et rum til at føles større. Mangler du hjælp til indretning med glasvægge i nærheden af Hillerød, Birkerød eller Farum, så kan du med fordel læse mere her på siden.

​Hos Brdr. Gottlieb finder du to autoriserede tømrere, som indgår i et net af en række gode samarbejdspartnere. Vi er behjælpelige med mange forskellige opgaver og hjælper gerne alle typer af kunder. Vi arbejder på baggrund af meget erfaring og har stort fokus på god kundekontakt.​

Brug glasvægge på dit badeværelse eller kontor

​Hvad enten du skal indrette et badeværelse eller et kontor, kan du altså med fordel vælge at bruge en glasvæg. På et badeværelse bruges den typisk i forbindelse med afskærmning af dit bad, imens glasvægge kan bruges på mange forskellige måder ved din kontorindretning, for eksempel som en skillevæg og eventuelt med en dør i. 

​Vi har mange forskellige typer af glasdøre der vil passe til din nye skillevæg. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

Vores samarbejdspartner Triplan tilbyder mange forskellige former for glasvægge, så der er er en, som passer til ethvert formål. Fælles for alle glasvæggene er, at de er nemme at rengøre og er lette at sætte op forskellige steder. Så du kan trygt lade os stå for montering af glasvægge hos dig.

​Derudover skaber det lys og luft til rummet at indrette det med glasvægge. Hos os finder du lige den type glasvæg, du ønsker, og altid til en god og billig pris.​

​Ring til os og få et godt tilbud på montering af glasvægge​

​Kunne du tænke dig at indrette et rum med glasvægge, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper gerne med både rådgivning og installering af glasvæggene. Du får altid en billig pris, selvom kvaliteten af arbejdet er i top.​

Ring til os på telefon 30 70 30 69, eller brug formularen på vores hjemmeside www.brdrgottlieb.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt!