Står du overfor en renovering af dit hus?

Er du i tvivl om hvorvidt du skal renovere eller bygge nyt? Det kan være et svært valg for mange og ofte kan prisen ende med at være det afgørende. Hvis boligen er overordnet sund og rask, og bare trænger til en modernisering, er en renovering helt ideel. Vi er eksperter i at modernisere boliger, så de bliver optimeret og tilpasset nutidens trends. Vi har hjulpet med utallige renoveringer i Virum, Farum, Hellerup og Hillerød-området.

Renovering af 70'er hus

Hos Brdr. Gottlieb har vi flere års erfaring med at renovere 60'er huse og 70'er huse. Det er en type huse, som udvendigt ofte ikke fejler det store og stadig har mange år endnu, men hvor plantegningen eller indretningen ikke er fulgt med tiden. Derfor er der gode muligheder for at kunne blive boende, hvis man stadig ønsker et moderne og tidssvarende hjem.

Fordele ved at renovere et gammelt hus

Der er mange fordele ved at renovere frem for at bygge nyt. Et nybygget hus meget mere energieffektivt. I dag har vi store krav til hvilke standarder og regler der skal bygges efter. Det gør blandt andet at energiforbruget bliver betydeligt forbedret ved at bygge nyt. Med en ny bolig er du sikekr på at huset er isoleret korrekt og vinduer og døre er tætte. Der er mange fordele ved at bygge nyt, blandt andet:
 

  • I kan ofte få den planløsning som passer til jeres behov
  • Boligen får mere værdi
  • Bedre energioptimering reducerer varmeregningen
  • Lavere CO2-aftryk end at bygge helt nyt

Udskiftning af vinduer og døre

En renovering af et ældre hus, vil ofte omfatte vinduer og døre. Nye vinduer og døre vil sikre hjemmet en bedre isolering og derfor kan kan ofte reducere varmeregningen hos jer. Når huse når 40-50 år, kommer der naturlige udskiftninger som eksempelvis vinduer og døre. Vinduer og døre har i dag langt bedre kvalitet og holdbarhed end tidligere, derfor kan vi også fremtidssikre hjemmet og tilføre ny værdi.

Pris på renovering af hus

Prisen på renovering afhænger helt af hvilken type af renovering I ønsker. Hvor mange kvadratmeter er huset og hvor meget af huset der skal renoveres. Er det indvendige enkelte rum, gulvvarme eller udvendig renovering af facader. Vi kommer gerne med et tilbud på en renovering. 

Få et uforpligtende tilbud på renovering af hus

Vi sidder klar til at give dig et tilbud på din renovering. Du er mere end velkommen til at ringe og få en snak om jeres muligheder, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning for jer. Vi finder sammen ud af hvor gennemgribende renoveringen er, og hvad der er jeres ønsker og budget. Ring til 30 70 30 69 eller skriv en mail til os på info@brdrgottlieb.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.

30 70 30 69

info@brdrgottlieb.dk