Totalentreprise i Allerød, Birkerød, Farum og Virum

Hos Brdr. Gottlieb kan du få hjælp til flere forskellige former for entreprise. Vi tilbyder både hovedentreprise, totalentreprise og fagentreprise i områderne omkring Allerød, Birkerød, Farum og Virum. Vi er derudover også behjælpelige på mange andre områder og har desuden faste samarbejdspartnere, så vi kan klare enhver opgave i ethvert byggeprojekt.

​Hos os er god kundekontakt i højsædet, hvor vi går meget op i ærlighed og ansvar. Derudover er det vigtigt for os, at arbejdet er udført ordentligt og til tiden. Dette sikrer vi os blandt andet ved at vælge gode materialer og ved at have mange års erfaring bag os.

Kontakt os og hør mere

​Få styr på dit byggeprojekt med totalentreprise

Hos Brdr. Gottlieb hjælper vi dig med mange former for entreprise. Hvad enten du har brug for en totalentreprenør eller en fagentreprenør, så står vi til rådighed. Ved totalentreprise står vi for al kontakt og koordinering mellem alle parter i byggeprojektet, og derved undgår du, at der opstår misforståelser.

​Vi er selv uddannede tømrere og kan derfor selv stå for godt tømrerarbejde. Til andre opgaver som eksempelvis VVS, maler eller murer har vi faste og gode samarbejdspartnere at trække på.

​Ved at vælge os er du altså garanteret et trygt forløb gennem hele dit byggeprojekt, fordi der er styr på koordineringen. Vi hjælper selvfølgelig både private, erhverv, institutioner samt det offentlige.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Ud over at vi kan varetage alle opgaver til dit byggeprojekt, kan vi også gøre det til fordelagtige priser. Hos os får du nemlig altid et uforpligtende tilbud. Hos os er kvaliteten altid være i top!

​Kontakt os på telefon 30 70 30 69, eller send en mail til info@brdrgottlieb.dk, hvis du ønsker mere information om totalentreprise hos os.

​Vi ser frem til at høre fra dig!​